Om oss

The Corner er en unik vegansk restaurant grunnlagt av Ghasem, en visjonær gründer som har viet sitt liv til å fremme en sunn og bærekraftig livsstil.

Ghasems reise til å bli en vegansk restaurant eier begynte for tre år siden da han tok beslutningen om å vedta en vegansk livsstil. Gjennom denne livsstilsendringen oppdaget Ghasem de mange fordelene med plantebasert spising, ikke bare for helsen, men også for miljøet.

Som en lidenskapelig matentusiast har Ghasem alltid vært interessert i å utforske forskjellige kjøkken og eksperimentere med nye smaker. Han fant at mange veganske alternativer manglet kompleksiteten og rikdommen han ønsket. Gjennom sin forskning og eksperimentering oppdaget Ghasem et vell av deilige og næringsrike veganske retter som han visste ville appellere til et bredere publikum.

På The Corner fortsetter Ghasem å presse grensene for plantebasert mat, og skaper retter som ikke bare er deilige, men også nærende for kropp og sjel. Enten du er en veganer eller bare ønsker å prøve noe nytt, er The Corner det perfekte stedet å nyte en skyldfri og uforglemmelig matopplevelse.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr0